Monday 23 August 2010

Jessica a 4 éves önfejlesztő tréner :)


Szia!


Igen, jól olvastad a bejegyzés címét. Valóban 4 éves :) Májusban láthattál egy Louise L. Hay filmet itt a blogon, ahol sok szó esett a megerősítésekről és a tükör előtti munkáról. Ha nem láttad még, érdemes megnézned a filmet.

A megerősítések nem mások mint fókuszpontok a tudatunk számára. Alapvető Univerzális törvény ugyanis, ahol a figyelem ott az energia és a teremtőerő.
Sokféle módon irányíthatod a figyelemenergiádat - itt tényleg csak a kreativitásod szabhat határt.
Megteheted pl azt, hogy egyedi kövekre rágravíroztatsz különböző minőségeket -ahogy a fenti képen is láthatod-, úgy mint: Egészség, Boldogság, Hála, Öröm, Bőség, Gyógyulás, Szeretet, Szabadság, Türelem, stb stb.
Ezt követően beteszed a köveket egy kis textilzsákocskába és minden reggel kiveszel egyet belőle, kezedben tartod, becsukod a szemed és meditálsz az adott minőségen néhány percig.

A tükör előtti megerősítések kicsit másról szólnak. Sokan furcsán is érzik magukat miközben csinálják - főleg a felnőttek. "Mégis milyen ostobaság az, hogy állok a tükör előtt és megerősítéseket mondogatok!" - szokták mondani.

Mutatok egy érdekes videót, ahol meg fogod látni, hogy lehet ezt nagyon szórakoztatóan is csinálni ;)

Bemutatom Jessicát, a 4 éves önfejlesztő trénerünket ;)



(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)



Küldd tovább a bejegyzést/videót, sok embert fel fogsz vidítani vele!


Te használsz megerősítéseket?
Ha igen, milyen formában?


- KM

No comments:

Post a Comment