Thursday, 12 August 2010

100. bejegyzés: ritka archív felvétel - Napoleon Hill (Gondolkozz és Gazdagodj)Nagy nap a mai, ugyanis elérkeztünk a 100. bejegyzéshez.
Hogy miért pont egy 100 dollárost tettem be?

Azért, mert hiszek abban, hogy minden bejegyzés egyszeri elolvasásával legalább 1 dollárral gazdagabbá váltál és válsz folyamatosan. Ugyanis alapvető igazság -Jim Rohn-t idézve- , hogy jövedelmed egyenes arányban áll gondolkodásmódoddal.
Szeretném megköszönni, hogy lelkes és rendszeres olvasója vagy a blogunknak. Továbbra is várunk vissza, mert rengeteg jó anyag van még a tarsolyunkban, amely mind az épülésedet szolgálja.

Kifejezetten örülök annak, hogy több olvasónk jelezte, hogy a blog hatására kezdett el komolyan önfejlesztéssel foglalkozni, megvette a bejegyzésekben ajánlott könyveket és elkezdett változni a szemléletmódja.
A blognak pontosan ez az egyik fő küldetése! Felébressze az emberekben a vágyat a tanulásra, és fejlődésre. Tegnap megfordult a fejemben, hogy mennyivel nagyszerűbb országban/világban élhetünk, ha még több ember kap kedvet az önfejlesztéshez. A visszajelzésekből tudjuk, hogy jó úton haladunk.

Bevallom őszintén a legelső bejegyzésnél még nem is sejtem milyen sokan lesztek közületek, akik velünk tartanak egy jobb világ építésében, amit mindenképp saját magunkon kell kezdenünk.
Szeretném hát minden egyes olvasónknak, támogatónknak, üzleti partnereinknek és csapattagjainknak megköszönni, hogy részt vesznek velünk egy értékesebb Magyarország és ezzel együtt egy szebb világ megteremtésében.
Soha ne felejtsétek Gandhi szavait: "Légy Te az a változás, amelyet a világban látni akarsz!"

A 100. bejegyzést pedig szeretném egy különleges videóval megünnepelni - bízom benne, hogy sokatok vártak már egy ilyen anyagra.


A képen látható Úriember bizony Napoleon Hill. Aki rajta van az önfejlesztő úton azt gondolom nem kell bemutatnom.
Annak aki még csak most kezd jobban belemélyedni a tanulási folyamatba - Napoleon Hill írta a Gondolkozz és Gazdagodj c. világhírű klasszikus önfejlesztő könyvet még az 1900-as évek elején.A könyv hátoldalán a következő rövid összefoglalót olvashatod:

Mi az, ami lehetővé teszi, hogy az egyik ember töretlenül előrejusson, alkosson, gyarapodjék és megtalálja a boldogságát - míg a másik egy-két próbálkozás után megfeneklik, és semmire sem viszi? Mi az, ami lehetővé teszi, hogy az egyik ember eredményesen fejlessze emberi kapcsolatait, növelje befolyását - míg a másik képtelen erre? Mi az, ami az egyik ember számára lehetővé teszi, hogy álmaihoz utat találjon a problémák és akadályok dzsungelén át is - míg a másik vak elszántsággal küzd, és nem jut semmire? Sok évvel ezelőtt Andrew Carnegie, a világ egyik leggazdagabb embere vendégül látta a könyv szerzőjét. Az idős iparmágnás a siker titkáról filozofált. Az akkor alig húszéves Hill ott hallott először a Titokról. Az eredmény: Carnegie megbízza őt, tanulmányozza, hogyan működik másoknál a Titok, tapasztalatait összegezve dolgozza ki a siker filozófiáját, fejlesszen ki egy Mestermódszert, és hasznosításra nyújtsa át a világnak. Így született meg ez a könyv. A Gondolkozz és gazdagodj! feltárja a Titkot, és megadja a Módszert. Első megjelenése óta egyedül csak Amerikában 42 kiadást ért meg, és a példányok szinte még ki sem kerültek a nyomdából, máris elkapkodták őket.


Alapműről van tehát szó. Javaslom azonnali beszerzését innen! Ha még nincs meg.


És végezetül halljuk és lássuk Napoleon Hill-t eredetiben, archív felvételen, ahol mesél néhány érdekes történetet és megoszt velünk néhány alapelvet is. Van egy olyan érzésem, hogy a felvétel nagyon gyorsan fog terjedni azon netezők körében, akik szeretnének többet kihozni az életükből... Ennek csak örülni tudunk!

Kedves Napoleon bácsi... tisztelettel figyelünk Önre! :)(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)- KM

No comments:

Post a Comment