Tuesday, 10 August 2010

Hogyan látja a Network Marketing iparágat egy bennfentes? - Richard Brooke


Szia!


Akárhogy is nézzük a hálózati marketing már 60 éve létező és működő kereskedelmi forma (bár most már Te is tudod, hogy csak látszólag kereskedelmi forma, valójában önfejlesztő iparág. A hosszú idő alatt nagy változáson ment keresztül az MLM.
Kezdetben el sem fogadták, durván szembehelyezkedtek vele, aztán szép lassan elfogadottá vált.
Tudtad, hogy annak idején a franchise rendszereket is illegálisnak minősítették?
Most pedig egymás hegyén-hátán találhatsz franchise üzleteket szerte a világban.

Az MLM-ben viszont az alapkoncepció (és most nem a technikai kivitelezésről beszélek) 60 éve is ugyanaz volt mint manapság. Kiemelni az embereket a középszerűségből, kihozni belőlük a maximumot és így átlagos emberek jócskán átlag felett életminőséget élhetnek - HA ... megtanulják használni ezt az eszközt. Hiszen az MLM is csak egy eszköz, semmi több. Viszont becsüld meg, mert egy nagyon értékes és páratlan lehetőség emberek millióinak arra, hogy felemelkedhessenek.

Richard Brooke-ról sokat beszéltünk már a blogon. Az ő nevéhez fűződik a 4 éves-karrierterv, melyben elmagyarázza, hogyan használhatja a Network Marketinget bárki vagyonépítésre.

A következő csaknem 10 percben egy exkluzív interjút láthatsz Richarddal, ahol olyan nagy képet kapsz az MLM iparágról, amekkorát lehet, hogy eddig még nem kaptál.(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)Kommentelj bátran, hadd ismerjék meg mások is a gondolataidat!


- KM

No comments:

Post a Comment