Thursday, 2 December 2010

Ezzel simán földre terítheted a jelöltjeidet - de valóban ez a célod?


Nézd meg jól a fenti képet!
Mi jut eszedbe róla? - a bejegyzés végére meg fogod érteni miért kérdeztem.

Dale Calvert már beszélt egy korábbi videójában arról, hogyan találhatsz vezetőket az üzletedbe. Arról is beszélt, hogy a profi MLM-esek mindig válogatnak a jelöltek közül és soha nem győzködnek senkit. Azt nézik, kik azok akik akarják az üzletet és kivel tudnak gyümölcsöző kapcsolatot építeni.

Ezzel többet érnek hosszútávon, mintha a meggyőzésre mennének rá. Meggyőzéssel lehet rövidtávú sikered, de nézd meg mennyire lesz stabil és motivált az az ember akit meggyőzéssel és különböző trükkökkel csábítottál be a hálózatodba. Régebben én is beleestem ebbe a hibába. Nagyon keserves időszaka volt ez a karrieremnek.

Mennyivel jobb lenne mindössze 4 motivált, gondosan megválogatott ember a frontvonalunkon, mint 100 olyan akit erőszakkal ráncigáltunk be. Igaz?

Dale Calvertnek is határozott véleménye van erről - indítsd a videót:(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.

Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)- KM

No comments:

Post a Comment