Thursday 16 December 2010

Ilyen jelölttől ments meg Uram minket, könyörögve kérlek!


Nem akarok érzéketlennek tűnni, mégis lehet, hogy megkapom tőletek, hogy mennyire kíméletlen vagyok.

Nem is húzom az időt, felteszem a kérdést: Találkoztál már olyan jelölttel, aki sötét mint az éjszaka?

Igen, jól olvastad. Sötét, úgy értem, tényleg SÖTÉT... nagyon... annyira sötét, hogy ha a fekete lyukkal találná szembe magát azt hinné, hogy a napot látja, ezért napszemüveget kérne Tőled...

Néhányan közületek, akik esetleg nem foglalkoznak hálózatépítéssel most ijedten nézhetnek a monitorra, hogy vajon ezt most miért hoztam elő?
Azt el kell mondanom, hogy ennyire agymosott (a szó legnegatívabb értelmében) jelölt nagyon ritka példány, mégis, beszélnünk kell róla, mert vannak azért olyan esetek, vagy inkább jelöltek, akik erősen tendálnak ebbe az irányba, és sok üzletépítő nem tudja hogyan kezelje őket - persze erre is van megoldás.

Nem fogom előre lelőni a poént. A következő videóból megérted milyen típusú jelöltre gondoltam. Hozzátenném, ez a videó tényleg erős egy kicsit, de van némi valóságalapja (nem véletlenül készülhetett). A készítőit pedig csak díjazni tudom, nálam beütött. Csillagos 10-es...

A kérdés amit feltehetsz magadnak mielőtt megnézed:
a. ) Sírni akarsz?
b. ) Nevetni?
c. ) esetleg Mindkettőt?

A videó után a kommentekben írd meg, melyik reakciót sikerült átélned:



(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.

Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)



Akkor most jöhetnek a reakciók...


- KM

No comments:

Post a Comment