Friday 10 December 2010

Kiknek ajánlom a network marketinget? - Robert Kiyosaki



Van egy sanda gyanúm, hogy akik rendszeresen olvassák a blogot, nekik nem kell bemutatnom Robert Kiyosakit. Ha viszont még új vagy itt, esetleg mostanában kezdtél sikerkönyveket olvasni, akkor érdemes néhány szót ejteni Kiyosakiról.

De tudod mit?

Adok házi feladatot, mert ha már követjük az MLM képletét, ami ugyebár az, hogy mielőbb kidolgozd magad a munkából, ezért használj eszközöket és rendszert - akkor ne én dolgozzak helyetted, mutatok egy eszközt Te pedig használd.
Tehát nem írok le most semmit Kiyosakiról, nézz utána ki ő, ha esetleg nem ismernéd.
Itt találsz róla 'elvétve', 'egy-két' könyvet :))
(néha megfordul a fejemben, hogy az 'alkotói válság' fogalma ismeretlen lehet a számára :D )

Ami miatt ezt a bejegyzést neki szánom, az az, hogy elkötelezetten támogatja a network marketing koncepcióját, annak ellenére, hogy ő főleg ingatlanbefektetésekkel, tőzsdével és hagyományos vállalkozásokkal foglalkozik, a network marketinget igencsak nagyra értékeli. Sőt, azt is mondta, ha most mindenét elvesztené azonnal keresne egy jó MLM céget és elkezdeni üzletet építeni.

Szkeptikusoknak és kötözködőknek mondanám, hogy ugye Te sem gondolod, hogy Kiyosaki nekiáll majd házalni termékekkel? :))
Ezt csak azért írom, mert tényleg sokkal nagyobb dolog a hálózatépítés mint aminek először gondolják a legtöbben.

Robert írt is egy zseniális könyvet a network marketingről, csak ajánlani tudom.
A címe engem annak idején még kíváncsibbá tett, úgyhogy be is szereztem egy példányt belőle: "Üzleti Iskola - A network marketing üzlet további nyolc rejtett értéke - a pénzkereseti lehetőségen felül"

A könyvborítóra klikkelve Te is rendelhetsz belőle.


Most pedig, hogy bebizonyítsam, Kiyosaki nem egy fantom, nézd meg a következő videót, melyben elmondja kiknek ajánlja a network marketinget és kiknek nem. Ugyanis ősrégi mondás a szakmában, viszont tökéletesen igaz, hogy a hálózatépítés mindenkinek való, de nem mindenki való hálózatépítésre.



(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)



- KM

No comments:

Post a Comment