Saturday 4 December 2010

1 ÉVESEK LETTÜNK :)



Sziasztok!


2009. december 5-én a következő gondolatom támadt: Mi lenne, ha elkezdenék blogot írni az MLM-ről? Olyan sok téves elképzelés él az emberek fejében a hálózatépítésről, érdemes lenne tisztába tenni. Óriási előny volt a számomra, hogy előtte hosszú hónapokig tanulmányoztam a tengerentúli network marketing kultúrát és bevallom nagyon megtetszett.
Azt is látnom kellett, hogy Magyarországon még messze nincs olyan fejlett MLM kultúra mint Amerikában - lehet ezzel vitatkozni, lehet szépíteni, de ezek voltak a tények.

Kezdetben kifejezetten technikai bejegyzéseket akartam írni csipetnyi humorral fűszerezve. Néhány bejegyzés után azt éreztem, hogy jobban megfogná az embereket a videó, így elkezdtem videós bejegyzéseket gyártani. Igen ám... de honnan szerezzek profi videóanyagokat?
És akkor egyszer csak bevillant Donald Trump, amint az innovációról beszél, idézem: "Az innováció nem feltétlenül azt jelenti, hogy valami teljesen új dolgot hozol létre. Innováció úgy is születhet, ha két vagy több meglévő dolgot egy teljesen új módon kombinálsz össze."

Bingo...

Ott, akkor, abban a pillanatban elfogott a heuréka érzés. Mi lenne, ha a blogomat csatornává tenném a magyarok számára? Vajon hány ember profitálna abból, ha kihasználva az angol tudásomat egyszerűen fognám magam és az amerikai hálózatépítői kultúrát behoznám Magyarországra, vegyítve a saját elképzeléseimmel? És mindezt fű alatt, csendben, mindenféle hírverés nélkül. Kezdjük el, aztán meglátjuk mi lesz belőle - gondoltam.

Elárulom, nagyon nagyon szerettem és szeretek a mai napig videókat feliratoznia a blogra. Megtisztelő érzés a legnagyobbakat fordítani és közben tanulni tőlük. Többször kérdezték tőlem: "Hogy bírod ezt ilyen kitartóan csinálni? Van ennek eredménye?"

Nos először is, számomra a hálózatépítés mellett a blogírás sosem volt munka, szívesen csinálom a mai napig. El sem tudjátok képzelni mekkora érzés látni amikor az emberek hasznosítják a leírtakat, táplálkoznak a videókból és fejlődnek a bejegyzések által. Büszke vagyok arra, hogy létrehoztunk egy olyan csatornát, amely a profi üzletépítői filozófiát és maradandó emberi értékeket sugározza ma Magyarországon.
Az eredmény pedig; elég ha azt mondom, hogy a csapatunk fejlődik a blog által, üzletépítői eszközként ragyogóan használják, jól bevált, többen elindultak a fejlődés útján általa -azért mert jó időben jó helyen elcsíptek egy-egy bejegyzést az MLM-ről, vagy az önfejlesztésről. Később ugyanis már nem csak üzletépítéssel kapcsolatos bejegyzéseket olvashattak, hanem vállalkozói gondolkodásmódról, önfejlesztésről és spiritualitásról szóló postokat is.
A csapatunk tehát szépen profitált belőle és profitál a mai napig - egyre inkább.

Ugyanakkor a blogot nagyon sokan úgy is olvassátok, hogy más MLM cégben vagytok. Nagyon örülök neki; biztos vagyok benne, hogy a céljaitoknak megfelelő céget választottatok és minden szempontból meg vagytok elégedve vele.

Kívánok nektek sok sok sikert, bízom benne, hogy bármelyik eszközt is választottátok, az álmaitokat eléritek vele, feltéve ha megvan az álmotok, hajlandóak vagytok profikká válni és maradandó emberi értékek szerint építitek az üzleteteket. Egy iparágban vagyunk fiúk-lányok, és tudom, hogy egy irányban haladunk - egyre feljebb :)

Végezetül megragadom az alkalmat és megköszönöm mindenkinek, aki bármilyen formában is részt vett a blog készítésében (tudjátok kik vagytok).
Nélkületek nem jöhetett volna létre ez a minőségi blog- ez is mint a network marketing egy óriási csapatmunka eredménye volt.
Illetve szeretném megköszönni az összes olvasónak, akik az elmúlt 1 évben ellátogattak hozzánk. Remélem sikerült plusz értéket adni az életetekhez, és örülök, hogy továbbvittétek a hírt. A blog olyan látogatottságokat produkált és produkál a mai napig, amin mi is meglepődtünk. Ez nektek köszönhető, mert -csak hogy tudjátok- a blog kizárólag szájreklám útján terjedt, zéró marketingköltséggel. A látogatottság pedig azt igazolja, hogy igenis van kereslet ma Magyarországon a profi, ugyanakkor emberi hálózatépítői kultúrára.

Szeretünk Titeket!


Szeretném, ha írnátok néhány sort a hozzászólásokba arról, mikor és hogyan találkoztatok először a bloggal, és miben segített nektek az elmúlt 1 évben?


Köszönöm :)


- Komáromi Miklós

No comments:

Post a Comment