Wednesday, 22 December 2010

Az utolsó blogbejegyzésKérlek nézd meg jól ezt a bejegyzést, mert ez az utolsó...

Szeretném megköszönni, hogy eddig velünk voltatok és rendszeres olvasóinkká váltatok. Szeretném megköszönni a csapatunknak a sok sok segítséget amit kaptunk. Köszönöm a csapatmunkát, azt hiszem ennél jobb csapatot keresve sem találhattam volna. Szeretlek Benneteket.

Szeretném megköszönni az aktív részvételt és a vendégszereplést a mentoraimnak, külön kiemelve: Randy Gage, Eric Worre, Richard Brooke, Jim Rohn, Abraham-Hicks, Darren Hardy, Art Jonak, Brian Tracy, Csombor Robi, Varga Zsolt, Dale Calvert, Deepak Chopra, Jack Canfield, John Assaraf, John Milton Fogg, Mandy Evans, Louise L. Hay, Napoleon Hill, Tony Robbins, Tim Sales, Wayne Dyer.

Bízom benne, hogy egész évben hozzá tudtunk járulni a fejlődésetekhez, jól-létetekhez, és ahhoz, hogy más szemmel tekintsetek a network marketingre.
Egy elképesztő iparágban vagyunk, és ha lehetne utolsó kívánságom azt kérném, hogy adjátok tovább, és vigyétek jó hírét az MLM-nek. Rengeteg embernek segíthetünk vele.

Köszönjük, hogy velünk voltatok, köszönjük, hogy támogattatok, köszönjük, hogy egyre profibbá és emberibbé váltatok a network marketingben.

És mivel az utolsó bejegyzés egybeesik az Ünnepi készülődéssel, ezúton szeretnék nagyon Boldog és Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni Nektek ezzel a videóval.


(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)Örülök, hogy részesei voltatok 2010-ben az MLM forradalom kirobbanásának Magyarországon.

Látjuk még egymást... találkozunk még... őrizzétek meg az Álmaitokat :)


U.I.: ez a bejegyzés az utolsó... ebben az évben...


- Komáromi Miklós - i am agel :) - 2011-ben még inkább rákapcsolunk... ;)

No comments:

Post a Comment