Tuesday 30 November 2010

Hogyan tízszerezd meg a forgalmad az MLM-ben?


"Ezek a termékek nagyon hatékonyak!" - igaz

"Engem kigyógyított az allergiából."
- igaz

"Olyan összetevők vannak benne, ami más termékekben nincs benne."
- igaz

"Kutatók bevizsgálták és szerintük is szuper termékek."
- igaz

"Ha meg vagy elégedve ezekkel a termékekkel nincs más dolgod mint ajánlani őket és ezzel komoly passzív jövedelmet építhetsz fel."
- hamis


Újra visszatérünk az alapvető dilemmához. Kis üzleti, vagy vagy üzleti modell?
Ha a termékeket ajánlgatod és azzal akarsz nagy üzletet építeni óriási csapdába kerültél, bármit is mond a felsővonalad.
Ez persze nem azt jelenti, hogy a termékekkel gond lenne. Semmi gond nincs velük, biztos vagyok benne, hogy egyedülálló a termékköröd.

Randy Gage már beszélt erről a témáról, viszont most már Dale Calvert is megerősíti a hírt, miszerint kis üzleti modellel, termékek ajánlásával nem lesz nagy üzleted. És ez nem a termékek miatt van, hanem az alkalmazott üzleti modell miatt. Kis üzleti modellel nem építhetsz nagy üzletet.

Nézzük meg Dale hogyan vélekedik erről a következő videóban:



(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)


Ezért szokták azt mondani, hogy az MLM üzletek legnagyobb ajándéka nem a termékkör, hanem, hogy vezetővé válhatsz, fejlődhetsz és természetesen ezáltal többet is kereshetsz.


Szerinted ?


- KM

No comments:

Post a Comment