Saturday, 13 November 2010

Vasárnapi mise Ike Tiszteletessel - A legjobbat érdemled mindenből

Ez a bejegyzés a blog történetének egyik legérdekesebb bejegyzése. Ugyanis soha nem gondoltam volna, hogy vallási témákba is bele fogunk menni. Nagy valószínűséggel sokakat megoszt majd a következő videó. Az is lehet, hogy néhányan most fogják utoljára olvasni ezt a blogot. Akkor ez van, így jártunk.

Viszont Ike Tiszteletes olyan témáról beszél ebben a videóban, ami mellett nem tudtam elmenni. Amikor pedig végignéztem nem hittem a szememnek/fülemnek, hogy egy lelkész ilyen dolgokról beszél.

A vallás és a spiritualitás között szerintem nagy a különbség - és ezzel lehet, hogy megint sokan nem értenek egyet. Ebben a bejegyzésben szereplő videó számomra több mint spirituális. Templomba nem járok, de ha ilyen témákat feszegetnének, azt hiszem rendszeresen járnék a misékre és a prédikációkra.

Azt hiszem kellőképpen felcsigáztam minden kedves olvasót, így nincs más hátra mint előre. Következzen a Vasárnapi mise Ike Tiszteletessel...


(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)Kiemelten kérlek, hogy írj kommentet!
Kíváncsi vagyok mit gondoltok erről a bejegyzésről.

Hasonló témában már Mandy Evans-nek is volt egy videója.


- KM

No comments:

Post a Comment