Monday 17 January 2011

Mit taníts az új üzletépítőidnek?



A jelölted érdeklődő volt, jó kapcsolatban vagytok, megkapta a kérdéseire a választ és a Te üzletedet találta alkalmasnak arra, hogy megvalósítsa a céljait.

Jön a kérdés: Mit taníts egy új üzletépítőnek?
Válasz: az alapokat

Mik az alapok?

Legelőször a megfelelő hozzáállást érdemes kialakítani bennük. Illetve tegyük fel, hogy az első nagyobb szinthez a cégednél kell 4 igazgatói vonal.

Mondj az új üzletépítődnek valami hasonlót:
"Emlékszel? Korábban megbeszéltük már, hogy az MLM egy zseniálisan kialakított vállalkozási forma. Tehát vállalkozásként tekints rá! Képzeld el hogyan vezetnéd és fejlesztenéd a vállalkozásodat ha nem a network marketing iparágban lennél, hanem hagyományos vállalkozást kellene építened. Te vagy a saját vállalkozásod tulajdonosa és felsővezetője. Milyen típusú embereket, kiket választanál be a saját vállalkozásod igazgatótanácsába? Kikkel szeretnél együtt dolgozni? Kik azok akikre szívesen rábíznád az üzletedet? Keress első körben 4 olyan embert akivel hosszútávon együttműködnél, akikben megbízol, akiknek van víziója, elkötelezettek és fejlődni akarnak! Kik azok az emberek akikbe hajlandó lennél időt/energiát fektetni, hogy később önállóvá válhassanak és megtérüljön a befektetésed? Kik azok akik többet akarnak kihozni az életükből? Kik azok akiket szeretnél kiemelni az átlagból? Kik azok akik hajlandóak keményen dolgozni a céljaikért? Keress tehát első körben 4 ilyen embert! Lehet, hogy ehhez be kell léptetned 10, 15, vagy 25 embert is akár, de ez legyen a cél. És ahhoz, hogy beléptess 10, 15 vagy 25 embert, ehhez lehet, hogy 100-200-300 embert is meg kell keresned..."

A hozzáállás kialakítása a legfontosabb. Legyen meg az álmod, és alakítsd ki már az elején a megfelelő hozzáállást. Mától ugyanis network marketing vállalkozó vagy.

Ha ez megvan akkor beszéljünk egy kicsit a hogyanokról, azaz mit kell tenni !
A csapatunk Randy Gage útmutatásai alapján dolgozik, ő pedig a következő 4 dolgot tanítja első körben, semmi mást:
  • Névlistaírás

  • Ismerkedés, azaz a névlistád folyamatos bővítése

  • Meghívás

  • Utánkövetés

Kész is vagyunk :) Ha ezt a 4 képességet tényleg profin megtanulja egy új üzletépítő a csapatunkban, azzal a magyar átlagkereset 2-3x-osát is megkeresheti méghozzá passzívan (tehát passzív jövedelemként). Nyilván ehhez gyakorlás és idő kell, de nem kell mást tudnia első körben.

Beleillik a formulába? "Nagy csoport ember, egyszerű dolgokat csinál, hosszú időn keresztül" - Határozottan IGEN

Randy Gage ebben a bejegyzésben már beszélt a fenti képességekről, javaslom ismételd át őket újra!


A témához van némi hozzáfűznivalója Dale Calvert barátomnak is :)



(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)



Te mit tanítsz az új üzletépítőidnek?


- KM

No comments:

Post a Comment