Thursday, 6 January 2011

A célok megvalósításának három pillére


Na menjetek az...

... Élet napos oldalára ... ezt kívánom Nektek 2011-ben :)

Elképesztő, hogy megint mennyire szinkronban vagyunk az MLM magazinnal. Épp ma vettem meg az új számot (egyelőre még csak átlapoztam, viszont újra konstatáltam, hogy jó döntés volt ismét megvenni). Kifejezetten tetszett az első oldal, ahol a szerkesztők leírták, hogy milyen fejlesztéseket terveznek 2011-ben. Gratulálok Nektek!

És hogy miért kezdtem azzal, hogy már megint szinkronban vagyunk?
A magazinban helyet kapott egy 4 oldalas, kiemelt Tony Robbins cikk a célok kijelöléséről és eléréséről. Nagy kedvencem 'óriás' Tony, nagyon sokat tanultam tőle már eddig is. Különösen a belőle sugárzó rendkívül erős energiák tetszenek. Egyetlen mozdulatával, ill. mondatával képes arra, hogy bemotiváljon. Ritkaság!
Mondjuk kezdőknek nem kívánom, hogy elsőre egy sötét sikátorban fussanak össze vele - még a végén megijednének :D

Visszatérve a komoly dolgokra - nem fogod elhinni, de épp mára terveztem, hogy bemutatok egy Tony Robbins videót pont a célok eléréséről, a fókuszról és a kapcsolódó eszköztárról.
Óriás Tony a következő kisfilmben lerántja a leplet a három pillérről, amelyek véleménye szerint szükségesek ahhoz, hogy életed bármely területét képes legyél megváltoztatni.

Tony... "á színpád á Tiéd..." :)(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.

Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)Ne menj messzire, mert hamarosan új bejegyzés jön. Addig még bírd ki egy kicsit!

Addig is kommenteljetek!- KM

No comments:

Post a Comment