Tuesday, 4 January 2011

Készíts magadnak saját Cél CD-t!


Egyetlen előadás tényleg olyan sokat számít abban, hogy megnöveld a teljesítményed?

Anthony Galie 30 éve az önmotiváció képességét tanítja szerte a világon. Ez egy képesség, ami elsajátítható. Nem mindegy ugyanis, hogy egy rendezvény után leeresztesz, vagy akár rendezvény nélkül is motivált maradsz. Tehát Galie megtanítja hogyan maradj akkor is motivált, amikor hazamész egy-egy tréningről. Azt hiszem az élet minden területén jól jönne egy ilyen mentor és tanításai.

Mr. Galie elismert író, tréner, pszicho- és hipnoterapeuta. Csakúgy mint pl Darren Hardy, vagy Napoleon Hill ő is a sikeres emberek tanulmányozásának és az elvek alkalmazásának szentelte életét.

A legtöbb Fortune 500 cégnél, neves Egyetemeken tartott már előadást és tréningeket, most ellátogatott a blogra is.

A következő videónak csak egy része kapcsolódik a hálózatépítéshez, a másik része főleg a direkt értékesítéshez köthető. Mégis, úgy gondoltam, hogy nagyon sok hálózatépítő tanulhat ebből az anyagból.

Úgyhogy szűrd le a lényeget, válogasd ki amit alkalmazni tudsz belőle és aztán alkalmazd - akár már holnaptól!(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)


A következő bejegyzésben Tony Robbins-t hívjuk meg :)


- KM

No comments:

Post a Comment