Monday 27 September 2010

Téged ki programoz?


Szia!


Ahogy ígértem, egy nagyon érdekes témával folytatjuk a blogot.
Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy gondolkodásmódunkkal teremtjük meg életünket.
A fő kérdés azonban az, hogy mégis mi, vagy ki alakítja a gondolkodásmódodat?

Van egy jó és egy rossz hírem.

A jó hír az, hogy saját tudatodért Te felelsz. Te vagy az egyetlen, aki programozhatja a saját tudatalattiját.
A rossz hír pedig az előbbiből következik: kinek engeded meg, hogy befolyásolja a gondolkodásmódodat?
Saját Tudatosságod felelősségteljes 'média igazgatójaként' éled mindennapjaidat, vagy beengeded válogatás nélkül a külvilág eseményeit, híreit, gondolatait, tapasztalatait?

A kulcskérdés az, hogy milyen gondolatokat forgatsz a fejedben a nap 24 órájában, és ezeket Te választod meg -mint ahogy az ételeidet is-, vagy magadba fogadod válogatás nélkül amit épp eléd tesznek?

Dr. Denis Waitley az Egyesült Államok egyik legkeresettebb előadója. Már több mint húsz éve lelkesíti, tájékoztatja, teszi próbára és szórakoztatja hallgatóságát, melybe éppúgy beletartoznak a világ 500 vezető cégét tömörítő "Fortune 500" cégvezetői, mint a szakmai szervezetek ügyvezetői.

Dr. Waitley tanulmányait Annapolisban, az USA Haditengerészeti Akadémiáján fejezte be, majd a Haditengerészet pilótája volt, emellett doktori fokozatot szerzett az emberi viselkedéstan témakörében.

Évről évre egyre többen keresik meg, napi átlagban tíz felkérést kap arra, hogy provokáló hangvételű véleményformáló előadást tartson az amerikai vállalati szféra előadótermeiben éppúgy, mint a NASA űrkutató programjának vezérlőtermeiben, a világklasszis atléták öltözőjétől a több ezer kampányszervező tanácskozóterméig szerte a világon. Nemrégiben őt szavazták meg "Az év előadójának" és beiktatták a Nemzetközi Előadók Kiválóságának Csarnokába.

Dr. Waitley nyertesek egész sorát készítette fel tanácsaival, kezdve az Apollo űrhajósaival, egészen a Superbowl labdajátékok számos bajnokáig, az értékesítésben kimagasló személyektől a kormányzati vezetőkig. Az elmúlt évtizedben az USA Olimpiai Bizottságának Sportorvosi Tanácsában a pszichológiai elnök tisztét töltötte be, aki felelős minden amerikai olimpiai atléta teljesítményének fokozásáért.

És nem utolsó sorban neve ismerős lehet a Titok c. filmből/könyvből is.

Következzen akkor egy videó Denis Waitley-től a programozással kapcsolatban.



(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)


Várjuk véleményed, és hozzászólásod a témához!



- KM

No comments:

Post a Comment