Thursday 30 September 2010

Darren Hardy - Mit forgatsz a fejedben?


Szia!


Az USA-ban létezik egy üzleti magazin, amely kiemelten foglalkozik a sikerrel és az eredményes, szabad élettel - ez a Success Magazine.
A magazinban Amerika sikerembereit mutatják be, olyanokat akik jelentős eredményeket értek el az élet különböző területein. A cikkeken és a DVD-ken keresztül bepillantást nyerhetünk, hogyan gondolkodnak ezek a nagyszerű nők és férfiak, megismerhetjük a szemléletmódjukat az életről.

A Success Magazine tulajdonosa és kiadója Darren Hardy. Ha nem hallottál még róla, akkor itt az ideje, hogy megismerd. Óriási tapasztalattal rendelkező, elismert szaktekintély az önfejlesztési iparágban. A legsikeresebb emberekkel dolgozik együtt folyamatosan - olyanokkal mint Donald Trump, Robert Kiyosaki, Jack Canfield, Richard Branson, John Maxwell és a többiek.
A magam részéről a modernkori Napoleon Hill-t látom benne.

Darren készített Neked egy videót, melyben elmondja miért fontos a helyes gondolkodásmód kialakítása, hogyan teremtenek a gondolatok, mi az ami manapság a legnagyobb mértékben befolyásolja a gondolkodásodat, és hogyan változtathatod meg gondolataid irányát, hogy egy minden szempontból gyümölcsöző életet élhess.



(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)


A következő bejegyzésben Darren Hardy az X-Faktorról beszél majd...
Hogy ez mit is jelent... az jövő hét elején kiderül...


Addig is írd meg gondolataidat!


- KM

No comments:

Post a Comment