Friday, 4 February 2011

Anyuka legyek vagy üzletasszony?


Ez leginkább hölgyeknek szóló téma, de azt gondolom, hogy férfitársaim is tanulhatnak belőle. Egyrészt, mert segíthetnek a párjuknak megérteni önkorlátozó hiedelmeiket, másrészt rádöbbenhetnek arra is, hogy bennük milyen belső harcok dúlhatnak.

És igen; a téma nem más mint a belső vívódás, amely a legtöbb esetben tudattalanul zajlik bennünk.
Mikre gondolok? - tudod mit? Inkább nem írom le! Gondold át Te magad!
A videó megtekintése után javaslom vegyél elő papírlapot és kezdj el írni.

Szokták mondani, hogy ahhoz, hogy a vágyaink teljesüljenek két dolog szükséges. Az egyik egy erős vágy, a másik pedig a meggyőződés/hit, hogy ez megvalósul. Úgy is fogalmazhatnék, hogy megengedjük magunknak, hogy elhiggyük, hogy számunkra is lehetséges a vágyunk beteljesülése és nagy örömmel várjuk - ahogyan a gyerkőcöt szoktunk várni amikor világra jön. Gondolj csak bele! 9 hónapig várunk rá :)

És ezzel visszakanyarodunk a bejegyzés elejéhez. Lisa Jimenez új a blogon, mindjárt láthatsz tőle videót is. Benne is megvolt a vívódás, nevezetesen az, hogy az anyuka és az üzletasszony szerepe nem fért meg egymás mellett - legalább is azt gondolta sokáig. Épp ezért állandóan keresztbe tett saját magának - nem tudatosan.(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)Lisa Jimenezről még többet megtudhatsz itt.- KM

No comments:

Post a Comment