Friday 16 December 2011

A Hála képes arra, hogy kapcsolatokat mentsen meg - Darren Hardy


Hétvégéhez közeledve a mai témánk a Hála lesz. Sok szó esik róla, és arról is, hogy miért fontos. Alapvető szabály -és ezt tapasztalom én is-, amiért hálát adsz az megnövekszik az életedben, amiért hálás vagy, abból még többet kapsz. Nagyon érdekes megfigyelni, ahogy a Hála a pozitív dolgokat felerősíti, a negatívokat eltünteti. Ha tehát hálát adsz a jó dolgokért, akkor még több jóban részesülsz általa, ha pedig hálás vagy a negatív, vagy borzalmas dolgokért is, akkor észre fogod venni, hogy általuk új irányban fejlődhetsz, kapuk nyílnak meg előtted és egyre mélyebb önismeretre tehetsz szert. Az önismeret az önszeretet alapja, az önszeretet pedig mindennek az alapja.

A mostani videóban Darren Hardy egy nagyon megható gyakorlatról fog beszélni a Hálával kapcsolatban, érdemes megnézned:



(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)


Bármilyen meglepő, én minden reggel úgy kelek, hogy jót sugárzok a csapatom felé gondolatban, és úgy fekszem le, hogy pár percig elképzelem, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. Elképzelem, hogy a hálózatom minden tagja megtalálja a saját útját, fejlődik, jól érzi magát és halad előre. Köszönöm, hogy vagytok! Ezen kívül hálát szoktam adni a mentoraimnak, a felsővonalamnak, akik azért dolgoznak, azért alkotnak, azért inspirálnak, mert egyrészt ez az ő valódi lényegük, másrészt azért, hogy nekünk jobb legyen, naponta megadva számunkra a fejlődés lehetőségét - tudjátok kik vagytok. Nektek is köszönöm :)

Te hogyan vagy Hálás?
Milyen gyakorlati tanácsokat adnál nekünk?


A Compound Effect következő bejegyzéséhez klikkelj ide!



- KM

No comments:

Post a Comment