Tuesday, 5 April 2011

Titkos Milliomos - Gurbaksh Chahal 1/5


Vasárnap ígértem egy egészen különleges videósorozatot.

Ma már kedd van, úgyhogy ne lopjuk a napot. Gondolom Te is kíváncsi vagy mi lehet ez.

Beszéltünk arról, hogy nagyon sokan negatívan állnak a gazdag emberekhez. A következő hozzászólásokat találtam a youtube csatornámon, amikor pl, Brian Tracy beszélt a gazdagságról, vagy Will Smith inspiráló gondolatait hallhattad.
Szó szerint idézem őket:

"Első mondat: 'Az emberiség történelmében még soha nem volt ennyire könnyű elérni a céljaidat, mint manapság.' Nem Magyarországon él...
"

"Nem értek egyet veled.Ha Szomáliában születtél volna mint éhező gyerek,nem hiszem hogy olyan könnyen menne a pozitív gondolkodás mintha Dubaiban születsz egy tehetős családban.Minden össze függ mindennel hidd el.A környezet erősen befolyásolja a gondolkodásodat és mindig az adott helyzet szerint kell gondolkodnod."

"Magyarországon élek. Úgy gondolom, könnyű az észt osztani milliárdos amerikai filmsztárként. Ha Will Smith itt élne, max fekete pákó lehetne valamelyik valóságshowban..."

"Ez rettenetesen nagy ostobaság. A gazdagok többsége igenis rossz. Maffiózók, politikusok, kapzsi vállalkozók, akik feketén, minimálbérért dolgoztatnak .'a gazdag, gonosz vállalat ki akarja zsákmányolni a bolygót és ezeket a szegény lényeket' Sajnos nem csak az Avatárban robbantanak ki az amerikaiak háborút, hogy kirabolhassanak egy népet, hanem a valóságban is. Ennek a fickónak fogalma sincs a valódi világról. Nem hibája, hanem erénye egy filmnek ha a valóságot mutatja."

"Pont a gazdagok azok, akik a legjobban féltik a pénzüket attól, hogy olyannak adják, aki rászorul. A gazdagság mögött ott van rengeteg eredendően hazug minta: az aljasság, a karrierista élet, a másokon való áttaposás..."

Ezt az utolsó kommentet még párszor olvasd el újra!

Megvan?

És akkor MOST, ennek szellemében indítsd el a következő videót (a beharangozott videó-sorozat első részét) és figyelj jól!(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)

Gurbaksh Chahal részletesebb élettörténetét ebben a bejegyzésben találod.

Ha nagy kedvenced a Titanic, vagy az Avatar c. filmek, akkor pedig ez a bejegyzés kifejezetten Neked szól - viszont előre figyelmeztetlek, felkavaró lehet ha nem készültél fel rá.


Írd le nekünk mit gondolsz a fenti kommentekről!


Ne menj messzire, mert hamarosan folytatjuk a Titkos Milliomos-t...

Klikkelj IDE a következő részhez.


- KM

No comments:

Post a Comment