Monday 18 October 2010

Tényleg a meggyőződéseid alakítják a valóságod?

Szia!

Bizony, bizony. Így van. A meggyőződéseink, hiedelmeink, avagy hitrendszerünk alakítja a valóságunkat. Mit is jelent ez a gyakorlatban?
Azt jelenti, hogy ha van egy meggyőződésünk, akkor minden tényt ezen meggyőződés alapján értékelünk, illetve hiedelmeinkkel szűrjük meg a valóságot.
Ha valakinek az a hite, hogy mindenből pénzt tud csinálni, akkor nyúljon bármihez is, mindig lesz belőle elég pénze.
Ellenben, ha valaki folyamatosan panaszkodik, és azt hiszi, hogy az élet siralomvölgy, akkor olyan eseményeket fog látni mindenhol maga körül, amelyek bizonyítják hitének helyességét.

Emlékszel még mit mondott Randy Gage a meggyőződésekről? Mielőtt továbbmennénk, érdemes újra átismételned.



Ebben a bejegyzésben egy új mentort ismerhetsz meg, James Arthur Ray-t, aki a Titok c. filmben debütált először a magyar piacon. Azóta az Édesvíz könyvkiadó gondozásában megjelent a Harmónikus Gazdagság c. könyve is, érdemes többször elolvasnod és ami még fontosabb: alkalmazni a leírtakat!

James első videójában a meggyőződésekről beszél. Arról, hogyan alakul ki a hitrendszerünk, hogyan befolyásolja az életünket, és hogyan változtathatjuk meg.



(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)



Várom a gondolataidat :)


- KM

No comments:

Post a Comment