Sunday, 24 October 2010

Ha ez a meggyőződésed, a leépülés és lassú halál útjára léptél. De változtathatsz rajta.


Szia!


Egy meglehetősen kényes és sokak számára kellemetlen témával folytatjuk a blogot. Az előző bejegyzésben James Arthur Ray beszélt a meggyőződések és hiedelmek fontosságáról és arról, hogyan alakítja hitrendszerünk a valóságunkat.

A mostani bejegyzésben egy régi ismerőst láthatsz viszont. Mandy Evans korábbi videójában arról beszélt, hogy miért is vágyunk mindarra amire vágyunk? Vajon mi a mozgatórúgója az embereknek? Az a videó sokkal nagyobb nézettséget produkált mint akkor gondoltam volna. Talán nem véletlenül. Nézd meg újra ha lemaradtál volna róla!

Mandy most egy olyan meggyőződésről, vagy más néven hiedelemről beszél, amely sajnos az emberek igen nagy százalékát sújtja. Egy rendkívül romboló meggyőződésről van tehát szó, amit minél előbb helyettesítenünk kell, hogy olyan életet élhessünk amilyenre vágyunk.

Kíváncsi vagy mi ez a hiedelem, és hogyan változtathatsz rajta?

Íme a videó:(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)Ha szeretnél mondani valamit ezzel kapcsolatban, írd meg bátran. Nagyra értékeljük :)


- KM

No comments:

Post a Comment