Thursday 22 July 2010

Mark Yarnell Lótusz Kódja



Ki lehet a képen látható Úriember?

Bevallom, amikor évekkel ezelőtt először láttam őt, azt gondoltam, hogy a Dallas sorozatban valami kis mellékszereplő az Ewingek mellett - nem voltam nagy Dallas rajongó, de azt azért tudtam, hogy ilyen fizimiskájú emberek szerepeltek a szappanoperában.

Nos, mint kiderült, Mark Yarnell nem a Dallas mellékszereplője, hanem az MLM iparág egyik főszereplője több mint 300.000 fős aktív hálózattal. 22 éve sikeres iparági vezető, elismert író, és motivációs tréner. Feleségével, Valerie Bates-sel együtt nyomják az ipart - ha lehet ilyet mondani :))

Mark Yarnell-ék létrehoztak egy Lótusz Kódra keresztelt, 6 lépéses rendszert, amely elősegíti az önfejlesztést, és használatával egy gazdagabb, boldogabb, egészségesebb életet teremthet bárki, aki használja a formulát. Gyakorlatilag az élet bármely területére alkalmazható.
A formula nagyon egyszerű - egyszerűbb mint gondolnád!

Először nézd meg a videót, utána folytatjuk...


(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re!)


A Lótusz Kód -ahogy már említettem-, egy 6 lépéses rendszer, és minden egyes lépés a következőre visz minket. Éppen ezért fontos a lépések sorrendje is - ezt fontos volt kiemelnem.

Az alábbi ábra segíti a megértést és azt, hogy a rendszer működésére jobban emlékezz, amikor használod.

Nagyításhoz klikkelj a képre!


Forrás: www.thelotuscode.me



Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaid!
Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteid!
Ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaid!
Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemed!
S ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat!
- Frank Outlaw



- KM

No comments:

Post a Comment