Monday, 24 May 2010

Louise L. Hay: ÉLD AZ ÉLETED - Egy film, amit látnod kell...

Nagy nap a mai...
...ugyanis a Network Marketing Pro blog először tűz műsorra egy teljes filmet.
Nem is akármilyet. Ha jártas vagy az önfejlesztésben, valószínűleg ismerősen csenghet Louise L. Hay neve.
Bizony bizony, ő a szerzője többek között az 'Éld az Életed' című nagy sikerű könyvnek, melyet az Édesvíz könyvkiadó így jellemzett:
Louise L. Hay a New Age mozgalom nemzetközileg elismert vezéregyénisége. E műve végigvezet minket egy mentális kezeléssorozaton. A gyakorlatok elvégzése után úgy érezzük, hogy máris átalakulóban vagyunk, hiszen megszabadulunk azoktól a gondolati beidegződésektől, amelyek kikezdik lelki és testi egészségünket. Minden fejezet egy pozitív megerősítéssel indul és egy "kezeléssel" zárul, ami nem egyéb mint a tudat átalakítását célzó pozitív gondolatfolyam. Aki követi az írónő tanácsait, feltárhatja és kiaknázhatja szellemi erejét s feloldhatja azokat a belső gátlásokat, amelyek kikezdik egészségét és megakadályozzák céljai elérésében. Tehát, teljes emberként élhet teljes életet!

A könyvből egy közel másfél órás film is készült.Egy kis előzetes:U.I.:
Nagyon érdekes dolog történt!!!
Bár úgy terveztem, hogy a film 2010. május 31-ig lesz látható a blogon, mégis az utolsó napokban annyi levelet kaptam, amelyben arra kértetek, hogy hagyjam fent véglegesen Louise L. Hay filmjét.

Ti kértétek, én pedig azt szeretném, hogy jól érezzétek magatokat.
Úgyhogy mostantól végleg fent marad a film a blogon, és ennek örömére ebben a bejegyzésben megtekinthető. Most már nem szorít a határidő, nyugodtan nézhetitek :)

Íme:
Jó tanulást és szórakozást :)


- KM

No comments:

Post a Comment