Tuesday 16 February 2010

A képzelet ereje




A képzelet fontosabb mint a tudás.
- Albert Einstein








A képzelet uralkodik a világ felett.
- Bonaparte Napoleon















Ha kicsit is járatos vagy a személyiségfejlesztésben, és tudod hogyan működik az emberi elme, akkor a fenti idézetek nem lepnek meg.
Bizony így van, bármi amit megvalósítunk kezdetben csupán egy aprócska gondolat volt a fejünkben, amelyre elég figyelmet fordítva növekedésnek indult. Később érzelmek és képek kapcsolódtak hozzá, míg végül az egész folyamatot láttuk magunk előtt mintha a moziban ülve egy filmet néznénk. Innentől a megvalósítás már egyszerűbb, mert mihelyt egy tiszta kép él benned kivé szeretnél válni, mit szeretnél tenni és mit szeretnél birtokolni az Univerzum a segítségedre siet.

Gondolj most a sikereidre! Tudom, hogy sok mindenben már most is sikeres vagy. Nem kell nagy dolgokra gondolnod. Olyanokra emlékezz ahol a siker érzése és a megvalósulás öröme járt át! Ez lehet akár egy finom ebéd elkészítése, egy sportteljesítmény, egy sikeres vizsga, gyereknevelés, de lehet egy prosperáló vállalkozás felépítése is.

Minden fejben kezdődik el. A siker egy folyamat, és az öröm amelyet a folyamat közben érzel maga a siker mércéje.

Ha még nem konkretizáltad a vágyaidat, az álmaidat, egy nagyszerű eszközt ajánlok a figyelmedbe, hogy ezt Te is megtehesd már ma.

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, megrendezheted és elkészítheted a saját sikermozidat, amelyben Te vagy a főszereplő, és mindent Te alakítasz benne teljesen szabadon.

Szerinted milyen erős érzelmeket keltenének benned?
Segítene, hogy jobban átérezd az álmaidat?
Motiválna?

Engedd meg, hogy bemutassam Papp Gergely oldalát, a http://vagyvideo.hu -t
Gergő részletes instrukciókat ad, hogyan csinálj kisfilmet a vágyaidról a legjobb eredmények elérése érdekében.

Amikor először láttam az oldalát meglepődve tapasztaltam, hogy mennyire odafigyel minden részletre és nagy gondot fordít arra, hogy bárki számára könnyen elkészíthető legyen a saját vágyvideója. Ha még nem csináltál ilyet, meglátod, Gergővel gyerekjáték lesz!

Természetesen olyat ajánlok, amit én is kipróbáltam már.




Növekvő jólétet, örömet és boldogságot kívánok!

- KM

No comments:

Post a Comment