Wednesday, 12 December 2012

A következő 38 percben teljes fordulatot vehet az Életed - Tony Robbins extra videója 1/2Az utóbbi pár napban csak ezzel a videóval foglalkoztam. Ízlelgettem, fordítottam, feliratoztam és ahogy egyre mélyebben ivódott belém a mondanivalója, azt éreztem, hogy egy napot sem várhatok tovább - muszáj közreadnom, mert annyira értékes anyag, hogy ha lehetett volna, fizettem is volna azért, hogy megszerezhessem. Az élet azonban ingyen kínálta fel a lehetőséget, és az örömömet most megosztom Veled is.

Ebben a különleges 38 perces videóban Tony Robbins két úriemberrel -John Reese-zel és Frank Kern-nel- beszélget, akik rekordot döntöttek az internetmarketing iparágban. A saját sikertörténetükről ők maguk fognak beszélni; ám ez csupán a beszélgetés egyik fele... Ugyanis a fő ok amiért ez a két internet mogul felkereste Tony-t az a következő volt: Nem értették mi az oka annak, hogy az emberek megveszik az önfejlesztő anyagokat, tudják is, hogy mit kellene tenniük, ám valami oknál fogva mégsem cselekednek, nem érnek el számottevő eredményt. Ezek a programok egytől-egyig kitűnőek, viszont az emberek valahogy mégsem alkalmazzák a tudást, vagy ha alkalmazzák is nem érnek el sikereket.

Ezt persze átfordíthatjuk a network marketingre is, hiszen tisztában vagyunk mindannyian azzal, hogy iparágunk alapja maga az önfejlesztés - az üzletünk csak olyan mértékben fejlődhet amilyen mértékben mi magunk változunk és fejlődünk. A hálózati marketing üzletek stabilitását technikailag a duplikáció adja (ezt már Randy Gage-től is megtanulhattuk korábban) - tehát: embertömegek egyszerű lépéseket tesznek hosszú időn keresztül; ez a hosszútávú passzív jövedelem kulcsa az MLM-ben. Minden apró bonyolítás és 'spanyolviasz-gyártás' csökkenti a passzív jövedelem esélyét. És itt szokott felmerülni a kérdés: ha ez az egész rendszer ilyen egyszerű és embertömegeknek kínál lehetőséget, és mindenki képes gyorsan átlátni és alkalmazni a technikát, akkor miért van az, hogy csak viszonylag kevés ember könyvelhet el sikert magának a hálózatépítésben? Tony Robbins videója megadja erre is a választ - mert a siker és az üzlet tartóssága nem a technikán múlik, nem a hálózatépítés technikai lépésein... ezek egyszerű lépések amiket mindenki meg tud tenni, de a titok, az üzlet szíve és motorja mégsem ebben rejlik...

Szoktam mondani azt a példát, hogy futni is egyszerű, 100 métert lefutni talán még egyszerűbb, ám mégsem lesz mindenkiből jól fizetett olimpiai bajnok 100 méteres síkfutásban. De ha ilyen egyszerű futni, akkor mégis mi lehet a különbség a 'hétvégi' kocogó és az olimpiai bajnok között? Hol lehet a legfőbb eltérés? Erre is választ fogsz kapni a videóból, mert Tony konkrét példákat hoz.

Ennyit bevezetőül. Napok óta vártam erre a pillanatra és most végre együtt is átélhetjük az élményt. A videó első részét most megtekintheted, a második részével néhány nap múlva térek vissza... addig bírd ki egy kicsit :)
Kapcsolódó Bejegyzések:

Kreatív Vizualizáció Shakti Gawainnal

Egy vezetőt mindig fel lehet ismerni, mert...

Hogyan győzheted le a félelmeidet az MLM-ben?

Hogyan kerestem 250 000 dollárt mindössze 20 perc alatt?Várjuk a Te gondolataidat is a témáról!


- KM

No comments:

Post a Comment