Sunday 21 March 2010

A Jólét-Tudatosság kifejlesztésének első lépése


Láttad már a Titok c. filmet?
Ha igen, hányszor?

... és most lazíts egy kicsit!

Térjünk egy kicsit vissza az előző bejegyzéshez, Steve Ballmer tojás-merényletéhez.
Nem véletlenül tettem be azt a videót, tényleg kíváncsi voltam és vagyok most is kiben mit indít el.
Elmondom azt is miért!

A Microsoft bizony értéket hozott létre, akárki akármit mond. Lehet szidni, lehet becsmérelni, lehet, hogy nem mindenkinek szimpatikus Steve Ballmer, vagy Bill Gates, de az biztos, hogy elég nagy értéket hozott létre a Microsoft.
Csak gondolj bele mi lenne ma Microsoft termékek nélkül?
Erre többen azt mondják: dehát nincs más!
Ha ennyire nem tetszik a rendszer csinálj jobbat! Steve Jobs-nak sem tetszett, de ő vette a fáradságot, hogy létrehozzon valami maradandót, az Apple-t és nem dobált tojásokat.

Ez a kreativitás, ez a Jólét-Tudatosság egy formája. Amikor valami új dolgot hozunk létre a semmiből és ezzel megoldunk egy bizonyos problémát. És minél több ember problémáját oldjuk meg, annál nagyobb az érték.

Network Marketinggel foglalkozom, így megkérdezem: szerinted mekkora értéke van egy olyan vállalkozási formának, amellyel ki lehet szabadítani az embereket a mókuskerékből, hogy több idejük és pénzük legyen? Ergo, hogy Szabadok legyenek!!!

Mennyit lennél hajlandó fizetni, akár havi szinten, hogy Szabaddá válhass és azt tehesd amit akarsz? Gondolkodj el ezen!

Minden amit létrehozunk kezdetben egy gondolat volt, és ha valóban értéket akarunk teremteni, akkor azt csak úgy tehetjük meg, ha fejlesztjük a Jólét-Tudatosságunkat.

Kezdjük az alapokkal!

Randy Gage már ejtett néhány szót a Jólét-Tudatosságról itt.
Többen kérdeztétek - privátban is, hogy mit is takar ez a Jólét-Tudatosság pontosan és mik azok a Spirituális Törvények, amelyeket felhasználva kifejleszthetjük?

Randy készített néhány videót a számodra, amelyben megosztja tapasztalatait, és részletesen beszél a Jólét 7 Spirituális Törvényéről. Szépen sorjában mindegyikkel megismerkedhetsz.

A Jólét 7 Spirituális Törvénye:
1.) Vákum Törvénye
2.) Keringés Törvénye
3.) Vizualizáció Törvénye
4.) Kreativitás Törvénye
5.) Adás-KapásTörvénye
6.) Tizedfizetés Törvénye
7.) Megbocsátás Törvénye


Kezdjünk azonban az elején, Randy Gage bevezető videója következik:



(Ha a magyar felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re!)


Te hányszor láttad a Titkot? ;)

- KM

No comments:

Post a Comment